00,00 NOKVis handlekurv
SØK HER
 

Bruk av informasjonskapler (cookies)

JO Safety AS benytter informasjonskapsler (cookies) på nettsiden for å gi våre kunder en best mulig brukeropplevelse.

En informasjonskapsel (ofte kalt cookie), er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin, mobil eller lignende når du åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks virus.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjonen som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves mer brukervennlig og tilpasset.

Ulike typer informasjonskapsler/cookies

Sesjonsavhengig informasjonskapsel/ session cookie: Disse slettes etter endt sesjon, det vil si når bruker lukker nettleseren. Disse brukes blant annet for å registrere at en bruker er inne på nettsiden og hvilke valg hun gjør.

Fast informasjonskapsel/ persistent cookie: Disse slettes ikke etter endt sesjon. Faste informasjonskapsler kan typisk inneholde informasjon om autentisering, språkinnstillinger og menypreferanser. Dette gjør at framtidige besøk hos nettsiden vil være raskere og mer tilpasset brukeren. De fleste faste informasjonskapsler har en utløpsdato der de slettes automatisk etter en viss periode

Første eller tredjeparts informasjonskapsel/ third party cookie: Dette er en informasjonskapsel (fast eller sesjonsavhengig) som settes av en annen enn den som driver nettstedet som brukeren besøker. Typisk kan dette være annonser og reklamebannere på nettaviser m.m.

Det er mulig å slette eller blokkere for informasjonskapsler. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapslene, vil du kunne oppleve at annonser kan bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan også risikere at nettsiden ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold du ikke får tilgang til.

Personopplysninger

Generelt

Personopplysninger er all slags informasjon som i en eller annen grad kan henføres til deg. Når du benytter vår nettside innsamler og behandler vi den type informasjon. Det skjer for eksempel hvis du tilmelder deg vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker og handler i vår nettbutikk.

Vi samler inn og behandler typisk følgende typer informasjon: En unik ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplisitt samtykke til og inntaster informasjon, behandles dessuten navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av kundelogin eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har truffet tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at dine data ikke blir slettet, offentliggjort, mistet, ødelagt, gis ut til andre, misbrukes eller behandles på en måte som er i strid med norsk lovgivning.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonsene som er mest relevante for deg, for å registrere dine kjøp og betalinger, samt kunne gi deg den servicen du har etterspurt, som f.eks å motta vårt nyhetsbrev. Vi bruker også opplysningene til å optimere vår service og innhold.

Oppbevaring av dine personopplysninger

Opplysningene oppbevares så lenge vi kan, i forhold til lovgivningen. Vi sletter opplysningene når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningens karakter og bakgrunnen for oppbevaringen. Det er derfor ikke mulig å gi et spesifikt tidspunkt for når informasjonene slettes.

Deling av opplysninger

Data om din bruk av nettsiden, hvilke annonser du mottar og evt klikker på, geografisk plassering, kjønn, alderssegment m.m videregis til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er snakk om i avsnittet om informasjonskapsler/ cookies ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonser.

Vi benytter ogsp en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke bruke informasjonen til egne formål.

Videresalg av personopplysninger som navn og telefonnummer m.m vil kun skje hvis du aktivt samtykker til det. Vi benytter oss kun av databehandlere i EU eller i land som gir dine opplysninger tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager

Du kan til enhver tid få vite hvilke opplysninger vi behandler om deg. Du kan også når som helst gjøre innsigelser mot at opplysningene brukes. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine opplysninger. Er opplysningene vi behandler om deg feil, har du rett til å få det rettet til eller slettet. Henvendelser omkring dette sendes til: post@josafety.no.

Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, kan du også kontakte Datatilsynet. (link https://www.datatilsynet.no)

Utgiver

Nettsiden eies og publiseres av:

JO Safety Norge AS

Knapstadveien 24

1550 Hølen

Norge

Telefon: 91 92 12 10 Epost: post@josafety.no